Index head
Side nav buttonsfiltningPublikationerAktiviteterGordonOm osKontaktPROJEKTETVTKFOTOFredensvej

Vore katte…

Gordon´s tur til Fredensvej…
blev noget anderledes end vi havde regnet med - hans bror Tim VILLE med Gordon til Vordingborg. Og det kom han så!!

Vi havde et dejligt besøg hos Poul og Lisse.

En "ikkebritte", der efter sigende godt kunne være lidt reserveret, lod sig dog meget villigt kæle med og fotografere.
Britterne hos Poul og Lisse er nogle vidunderlige katte. Så dejlige at fotografen glemte at stille skarpt - derfor ingen "Biersted-Britter".
I Tim og Gordon´s killingehjem mødte vi også disse dejlige katte.....

Hun var bare dødforelsket i Sigrid !
- eller var det omvendt ?

Endelig fremme på Fredensvej. Dødtrætte, lidt skræmte og alligevel nysgerrige undersøger Tim & Gordon deres nye hjem. Ikke en lyd kom der fra dem under den lange tur til Sydsjælland. Man fandt hurtigt bakken osv.

I korte øjeblikke og ved høj medicinering var Gordon i stand til at deltage i normal killingeleg. Selv når han hvilede, var vejrtrækningen ca. 3 gange så hurtig som broderens.
Desværre levede Gordon kun et meget kort katteliv. Hans lunger var kun en trediedel af normal kapacitet og han var allerede af den grund ved at udvikle for stort hjerte. Vor gode dyrlæge var med vor velsignelse barmhjertig og sendte Gordon videre til de evige musemarker.

Så fik Tim en kammerat. En lille fin dame fra samme opdrætter - blot en måned yngre.Hun blev hentet under meget dramatiske omstændigheder. Køge Stadion en lørdag eftermiddag hvor Køge spillede hjemme mod Brøndby. Få historien fortalt! Det kunne være gået så grueligt galt, men alle odds vendte heldigvis til Mini´s fordel.
Så er Mini desværre ikke hos os mere.
En meget slem virus (smitsom bughindebetændelse) der ikke kan helbredes gjorde hendes katteliv alt for kort. Heldigvis viser blodprøver at Tim IKKE bærer smitten!

Se flere kattebilleder - klik her